Style

Kleding is jouw spiegel

Je kleedt je zoals je je voelt en waar je persoonlijk van houdt.
Hiermee laat je zien wie je bent. Alleen dat kleding meer over jou vertelt is misschien niet vanzelfsprekend. Ik houd ervan om mensen te observeren en te analyseren om na te gaan of mijn eerste indruk klopt. Hierbij kijk ik naar de stijl, de manier waarop kleding gedragen wordt en naar de kleuren die gedragen worden. Deze drie elementen vertellen mij veel over een persoon.
We kleden ons naar een beeld die wij van onszelf hebben, alleen of dit zelfbeeld ook matcht met wie we werkelijk zijn, daar zie ik vaak een contrast in. Je kan een bepaalde kledingstijl hebben maar als dat niet overeenkomt met je persoonlijkheid dan kan er verwarring ontstaan. Vaak voelen mensen dit aan maar kunnen hun vinger er niet op leggen. Met kleding kan je jezelf goed verstoppen door bijvoorbeeld oversize truien te dragen (even los of het in de mode is of niet) of alleen jezelf alleen in het zwart kleden (dit staat ook weer los of je vindt dat het je afslankt). Kleuren kunnen werken als afleiding waardoor de aandacht naar je kleding getrokken wordt en niet naar jou als persoon.

Bij advies over kledingstijl kijk ik naar je persoonlijkheid maar ook wat bij je figuur past. Mijn manier van styling is niet alledaags omdat ik wil weten wie je bent. Ik wil weten waar ze van houdt, en wat je mooi vindt. En dat gaat meestal niet over kleding maar het vertelt wel veel over wie je bent. Aan de hand van deze informatie kan ik een stijl adviseren die goed bij jou past. Als je je eigen stijl uitdraagt dan pas wordt je gezien en opgemerkt want je laat zien wie je werkelijk bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *