Life

Happy Valentine !

Het is alweer februari en dat betekent.. liefde ! De dag dat we elkaar vertellen hoe lief we elkaar vinden. In deze korte blog wil ik het hebben over liefde voor jezelf, dit is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Jezelf lief hebben betekent dat je jezelf accepteert zoals je bent. Dit gaat over je uiterlijk maar ook over je innerlijke staat van zijn. Daar hoort ook bij je onderzekerheden maar ook je angsten. Iedereen kent deze emoties. De vraag is wil je dit laten zoals het is, of wil je op onderzoek uit waarom je ze hebt ? Jezelf lief hebben is voor mij dus ook op onderzoek gaan naar het onbekende. Het is niet altijd een makkelijke pad. En vaak betreden we deze pad als we gedwongen worden. Hoe meer we van onszelf houden, hoe meer we de dingen doen waar we gelukkig van worden. Het is met elkaar verbonden. Ik sluit af met een mooie quote van Byron Katie.

Het is niet jouw taak om van mij te houden, dat is mijn taak.

Happy Valentine !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *