Over mij

Wees gewoon jezelf en werk hard dat is meer dan genoeg. Dat is de les die ik van mijn ouders kreeg. En wat is dat dan gewoon jezelf zijn ? Hier heb ik nooit bij stilgestaan totdat ik op een punt kwam dat ik niet meer in contact was met mijzelf. Het geluk was dat iemand op mijn pad kwam die mij een spiegel voorhield en vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar gewoon mijzelf.

Het was een zoektocht waar ik veel geleerd heb. Ik ben erachter gekomen dat ik een creatief persoon ben. En dat ik van nature makkelijk contact maakt met anderen. Maar ook dat ik me kan vastbijten om de waarheid, wat dat dan ook is, boven tafel te krijgen. Ik heb mijn nieuwsgierige aard ook altijd gezien als opdringerig maar dit blijkt gewoon pure interesse te zijn in de ander. Dit komt omdat ik wil weten wie de ander is en hoe ik deze nog mooier kan maken dan hij/zij al is.

Mijn hobby is om mensen te stylen. In de kleding en kleuren die bij hen passen, en niet zoals de mode dat voorschrijft. Het gaat mij om je authenticiteit, jezelf laten zien zoals je bent. Dit doe je (on)bewust door de manier waarop je je kleedt maar ook in je gedrag. In mijn opleiding tot coach heb ik mij hierin verder verdiept. Deze twee passies heb ik gecombineerd en hiermee wil ik iedereen inspireren om aan de zoektocht naar gewoon jezelf te beginnen.

Mijn naam is Verginia Sardjoe, geboren aan zee op Scheveningen en wonende in Den Haag. Ik ben 50 jaar en heb jarenlang gewerkt als HR consultant bij diverse organisaties. Met mijn blogs, en ook vlogs, wil ik je inspireren om jezelf nog beter te leren kennen. Waar word je gelukkig van, waar ben je goed in maar vooral om jezelf te accepteren zoals je bent.