Over mij

Mijn naam is Verginia Sardjoe (49), geboren in Scheveningen en wonend in Den Haag.

Al jaren werk ik als adviseur HRM. De reden voor deze functie omdat het om mensen gaat. Een interesse die ik altijd heb gehad omdat niets veranderlijker is dan de mens. En daar ondersteun ik ze graag in. Het begeleiden en adviseren van mensen is mijn tweede natuur omdat ik intuïtief weet waar de ander goed in is. Het is een gave die ik mijn hele leven al heb maar waar ik nu pas op durf te vertrouwen.

Daarnaast heb ik nog een passie en dat is mode/styling. Niet conform de laatste trends in de mode wereld maar gewoon zoals jij bent. Deze twee passies heb ik samengebracht omdat ik geloof dat innerlijkheid verbonden is met je buitenkant. Het is te zien aan de manier waarop je je kleedt maar ook aan de manier waarop je beweegt, en spreekt. Daar wil ik je van bewust maken, en stimuleren het beste uit jezelf te halen.

Ik heb een breed aanbod voor trainingen en coaching. Mijn startpunt is de buitenkant (het uiterlijk) en langzamerhand gaan we naar de binnenkant (innerlijke). Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe beter je weet wat bij je past. Als je dat doet waar je goed in bent dan is dat aan je te zien. Je voelt je zelfverzekerder en hebt vertrouwen in jezelf, dat is een magneet voor succes in je werk en privé leven.

Whatever you believe about yourself on the inside is what you will manifest on the outside (Marianne Williamson).

Verginia