Style

Translation will follow soon

De manier waarop je je kleedt, vertelt wie je bent.  Je kan van een sportieve stijl houden, klassiek, trendy of het maakt je eigenlijk niet zoveel uit. Maar hoe je je ook kleedt, jouw manier van kleden zegt iets over jou.  Ieder seizoen wordt bepaald wat in de mode is en hoe je je moet kleden.  Wat los hiervan staat is je persoonlijke kledingstijl.
Je kleedt je zoals je je voelt en wat jij mooi vindt. Niet iedereen is zich bewust van haar/zijn kledingstijl of dat ze überhaupt een stijl hebben. Als je niet weet wat jouw stijl is dan is het vinden van je eigen stijl niet makkelijk. Je kledingstijl wordt vaak beïnvloed door je omgeving, je werkgever, familie of vrienden.  Vaak kleden we ons ook op een manier zoals we denken dat we zijn. Je zelfbeeld kan heel anders zijn dan wie je werkelijk bent. De disbalans tussen kleding en je gedrag kan verwarring geven waardoor de aandacht alleen naar je uiterlijk gaat in plaats van jou als persoon.

Zoals ik al aangaf heeft kledingstijl een belangrijke functie. Ik ben van mening je te kleden zoals je werkelijk bent. Het volgen van trends is leuk maar dit is tijdelijk en ook heel vermoeid want fashion veranderd per seizoen. Je eigen stijl is voor altijd en de  juiste kledingstijl versterkt je persoonlijkheid. Tegenwoordig heet dit een signature look, een look  waar mensen jou op afstand aan herkennen. Dit kan zijn je kledingstijl, je haar, je manier van lopen kortom je voorkomen.

Mijn advies in kledingstijl. Kleed je zoals je je voelt maar houd een stijl aan die bij jouw persoonlijkheid past. Tegenwoordig mag het om meer tijd te besteden aan je uiterlijk en dat wordt ook gewaardeerd. We completeren graag iemand die er goed en verzorg uitziet. En hoe leuk is het niet om complimenten te krijgen dat je er goed uitziet !
Dit geldt natuurlijk ook voor de mannen. Een tip, let goed op of mensen jouw kleding complimenteren of jij als persoon. Hoe herken je dit ? Door goed te luisteren naar wat ze zeggen zoals “wat een mooie blouse/trui/broek” of  “wat zie jij er goed uit ! “. Kleding is een onderdeel van jou en niet andersom. Zorg dat jij gezien wordt en doe het met stijl.