Style

Lichaamsvormen

Ieder vrouw is uniek en dat is maar goed ook. Als we allemaal hetzelfde zouden zijn, of allemaal hetzelfde uit zouden zien dan zou de wereld er mijn inziens saai uitzien. Het verschil zit dus ook in de lichaamsvormen. Dat is je waarschijnlijk niet onbekend maar belangrijk om te weten is welk figuur jij hebt. Waarom ? Kleding past namelijk niet op alle lichaamsvormen. Ook al doet de mode wereld dat ons denken. En ik wil voorkomen dat je hierdoor teleurgesteld raakt. Mijn belangrijkste boodschap is dat je je kleedt zoals je bent. Hiermee versterk je niet alleen je persoonlijkheid maar je laat in een oogopslag zien wie jij bent. Kortom, met je kledingstijl heb je geen persoonlijke introductie meer nodig. En dat is het doel van deze blog.

Als je weet welk figuur je hebt dan weet waar je het accent moet leggen van je figuur. Door de sterkte punten van je figuur te accentueren trek je de aandacht naar dat punt toe. Hierdoor oog je niet alleen wat slanker (en dat is echt zo, ookal heb je een maatje meer) maar hiermee straal je ook rust uit. Doordat je de aandacht hebt gevestigd op dat wat jou krachtig maakt.

Er zijn verschillende soorten lichaamsvormen. De meest bekende lichaamsvormen zijn : de peer (driehoek), de appel (O vorm), de rechthoek (pilaar) en de zandloper (X vorm). Een ander vorm die ik vaak ook zie is de omgekeerde driehoek.

Voor elk bovengenoemd lichaamsvormen heb ik een blog geschreven met tips en trucs. Welk kledingstuk staat het beste en wat je wel/niet moet dragen. Als eerste is het belangrijk om een figuuranalyse te doen.
Dit kan je doen door een centimeter te pakken en paar onderdelen van je lichaam op te meten. Je meet op :
Je schouders
Omvang van je borst
Omvang van je taille
Omvang van je heupen

In de blogs waarin ik elk lichaamsvorm apart beschrijf kan je aan de hand van deze metingen bekijken welk lichaamsvorm je hebt.

Wees trots wat moeder natuur jou heeft gegeven. En met de juiste kledingstijl en kleur straal je authenticiteit en zelfvertrouwen uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.