Style

De rond cq appel figuur

Vrouwen met een appelfiguur daarvan zijn de schouders net zo breed als de heupen waarvan het accent op de buik en taille zit. Door middel van de juiste kleding laat jij je lichaam op haar mooist uitkomen.

In mijn blog over lichaamsvormen heb ik een tip gegeven hoe je jezelf kan opmeten. Daaraan kan je opmaken wat voor figuur je hebt. Als je een appel bent dan ligt het accent op je buik en taille. Je benen zijn een stuk slanker dan je bovenlichaam. De aandacht laten focussen op je benen is wat jou slanker laat lijken. Er zijn vele manieren om hierop de aandacht te vestigen. Hieronder tref je tips en trucs aan :

  1. Trek een overslag blouse aan. Hiermee creëer je een taille.
  2. Trek een broek aan met rechtlopende pijpen. Dit accentueert nog meer je slanke benen.
  3. Houd het rustig aan de bovenkant. Dus geen ruches, drukke prints maar wel een shirt met een V hals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.