Style

De driehoek cq peer figuur

Vrouwen met een peerfiguur hebben mooie ronde vormen. Accent ligt met name op de heup en billen. Dit is een en al vrouwelijkheid. Ik zie een hoop vrouwen die deze vormen proberen te verbergen in plaats van te accentueren. Ik geef je tips en trucs hoe je je mooie vormen op de juiste manier kan accentueren.  

Als je mijn blog gelezen hebt over vrouwenvormen dan hoop ik dat je mijn tip gevolgd hebt en jezelf hebt gemeten. Hierdoor kan je bepalen wat voor soort figuur je hebt. Als je onderlichaam breder is dan je bovenlichaam dan heb je de vorm van een peer. Dat is dus smal van boven en rond van onderen. Eerst wat opvalt van jouw figuur zijn je heupen en je billen. Daar zou je als vrouw trots op moeten zijn en laten zien. Vrouwen met een peetfiguur kunnen veel accent leggen op hun bovenlichaam, omdat het de smalste gedeelte van het lichaam is. Denk aan opvallende prints als top, of aan ruches. Hierdoor haal je de aandacht van je heup af en komt het accent te liggen op je bovenlichaam. Dit maakt ook dat je smaller lijkt. Als dat is waar je naar streeft, volg dan onderstaande tips :

  1. Trek een broek of rok aan in een donker print, dit doet je heupen wat smaller lijken. Lichtere kleuren broeken of prints geven je heupen extra volume.
  2. Skinny jeans is niet jouw vriendin. Hiermee accentueer je je rondingen. Trek een jeans of broek aan dat wijd uitloopt naar beneden. Hiermee leg je het accent op je taille.
  3. Trek geen oversized truien aan, dit verbergt jouw taille waardoor je je heupen nog breder laat lijken.
  4. Draag gekleurde tops, of tops met print, ruches etc.. Hierdoor gaat de aandacht naar je bovenkant en dat doet je smaller lijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.