Rechthoek figuur
Style

De rechthoek figuur

Bij een recht figuur zijn je schouders, taille en heupen ongeveer even breed. En je hebt weinig borsten. Ook met een recht figuur kan je vrouwelijke vormen creëren door het dragen van de juiste kleding. Bij dit figuurtype is het belangrijk om de accent te leggen op je taille en bovenlichaam.

Om een taille te creëren kun je het beste een riem dragen over je jurk. Maar ook bij je broek. Hierdoor zorg je dat je taille opvalt. Bij jou kan je heel wat accent leggen op je bovenlichaam. Denk aan blouses van ruffels. Dit in tegenstelling tot de zandloper figuur. Daarnaast geeft een blote rug jurk je een heel sexy look.

Zoals ik hierboven al aangaf is het belangrijk om je figuur wat meer volume te geven. Draag hierdoor geen strakke jurken maar juist recht doorlopend jurk. Ook bandplooi broeken wat nu een trend is staan heel goed bij dit figuurtype. Hierdoor creëer je heupen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.