Verginia.nl
Style

De zandloper

Een zandloperfiguur heeft mooie rondingen en smalle taille. Hierdoor valt je oog meteen op de taille. Belangrijk bij dit figuurtype is om dit zo te houden. Een goed kledingstuk voor dit type zijn strakke tops en strakke jurken.

Kenmerken van zandloper figuur zijn. Een duidelijke taille, goede verdeling over het lichaam, volle borsten en brede heupen. Een zandloper figuur kan dragen wat ze wilt maar moet opletten dat het accent op haar taille blijft. Dus geen baggy jeans of trui. Een zandloper figuur hoeft namelijk geen trucs uit te halen om vrouwelijke vormen te creëren.

Een jurk die nauwsluitend is laat je mooie vormen zien. Helaas is het niet makkelijk om dit soort jurken te vinden. Je komt dan vaak in een stretch stof terecht. Dit is niet altijd even complimenteus als je ook een buikje hebt. In de winkels liggen met name jurken die recht gesneden zijn. Dus in een rechte vorm zijn geknipt. Heel goed voor de rechthoek figuur maar niet zo flatteus voor de zandloper of peer figuur.

Je kan dit oplossen door het dragen van een kokerrok met een strakke shirt. Houd het ook rustig dus geen Ruffels of een Plissé rok.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.