Over mij

Mijn naam is Verginia Sardjoe, geboren en getogen aan zee op Scheveningen. Ik heb veel passies en er komen steeds meer bij. Dit komt omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben maar ook leergierig. Maar er is een grote passie waar de meeste aandacht naar uitgaat dat is de taal van de non-verbale communicatie in zowel gedrag en als in kledingstijl. Dit omdat ik van nature van observeren houd. Door observeren hoor ik dat wat gezegd wordt, en kijk ik ook naar lichaamstaal.

Ik werk jarenlang als HR adviseur en deze eigenschap heeft mij geholpen in mijn vak. Ik maak anderen bewust van de taal die zij onbewust (uit)spreken. Ook mijn opleiding als coach heeft mij handvatten gegeven. Een ander passie van mij is kleding en styling. Met kleding vertel je wie je bent, ook een vorm van non-verbale communicatie. Ik volg niet het modebeeld want ik ben een voorstander van het uitdragen van je persoonlijkheid. Met kleding versterk je je persoonlijkheid en ook identiteit.

Nu heb ik twee passies samengebracht. De taal van de non-verbale communicatie en de taal van kleding. Ik hoop dat mijn blogs je inspireren om te ontdekken welke taal je spreekt. En hoe je dit kan versterken ten behoeve van je eigen persoonlijke ontwikkeling.