Video presentatie

Het solliciteren door middel van video wordt steeds meer gevraagd. Als dit jou onzeker maakt of angstig dan help ik je daar mee. Dit onderdeel is een vervolg op de training solliciteren maar kan ook alleen gevolgd worden. Zonder de training solliciteren begeleid ik je alleen in het maken van de video. Ik zorg dat je je gemakkelijk en zelfverzekerd voelt voor de camera. Dit doe ik aan de hand van gesprekken die wij voeren waardoor ik je persoonlijkheid leer kennen. Het laten zien van je persoonlijkheid is de reden waarom je uitgenodigd wordt. Wie zichzelf zo authentiek mogelijk laat zien komt betrouwbaar over.
Ik werk ook aan je lichaamstaal, ik creëer een omgeving waarin je je comfortabel en veilig voelt waardoor je je gaat ontspannen, een ontspannen lichaam is fijn om naar te kijken waardoor de aandacht naar je verhaal gaat.

Je neemt je eigen videocamera mee, als je deze niet hebt dan neem ik mijn eigen camera mee. De video ontvang je naderhand per email. Het is ook belangrijk dat de omgeving waarin je de video opneemt rust uitstraalt, ik zorg tevens voor de styling op de achtergrond. De video kan bij jou thuis opgenomen worden of op een locatie extern.