Workshop Kleur & Kleding

Wil je weten welke kleuren jou laten stralen ? En hoe je vertrouwen en zelfverzekerdheid uitstraalt ? In deze workshop geef ik je een kleurenanalyse en figuur analyse. Het dragen van de juiste kleuren geeft je een mooie uitstraling, en maakt dat je een onuitwisbare indruk maakt. Ook het accentueren van je sterke punten van je lichaam zorgt ervoor dat je rust en balans uitstraalt. Ik laat je in deze workshop zien hoe je dit kan accentueren.

Je kleding is een belangrijke boodschap naar de buitenwereld toe. Het vertelt namelijk veel over wie je bent. En helaas is het nog steeds zo dat je eerste indruk het langst blijft hangen. Vaak is kleding en kleur een vergeten onderdeel van je persoonlijkheid. Je bent hier niet altijd bewust mee bezig en draag wat je mooi vindt. Dit betekent niet altijd dat het jou ook daadwerkelijk goed doet. Ik wil je hiervan bewust maken omdat ik ervan overtuigd ben dat als je de juiste kleuren en soort kleding draagt er voor zorgt dat je gezien wordt. En daar bedoel ik mee dat niemand je vergeet ook al hebben ze je maar een keer ontmoet. Show your true colours.

Deze workshop kan je alleen volgen maar ook in groepsverband. Alleen duurt de workshop 1,5 uur, meer tijd voor jou omdat je ook je eigen kleding mag meenemen. In groepsverband van maximaal 8 personen duurt de workshop 2 uur waar iedereen aan bod komt en een goed advies meekrijgt, naast de gezelligheid die je met elkaar hebt.